Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Samenwerken

 

MET IEDEREEN?

Voor een goede totaalbehandeling van een paard is in sommige gevallen samenwerking met meerdere disciplines en/of organisaties wenselijk. We zien tegenwoordig veel samenwerkingsverbanden, tussen specifieke disciplines/organisaties: "Voor X verwijzen wij u altijd door naar Y, voor A werken we samen met meneer B" enz. Bij ons staan geen verwijzingen op de site. We voeren een zelfstandige koers en denken dat het niet goed is als dat niet kan.

Geen namen van hoefsmeden, zadelmakers, trainers, therapeuten, verzekeraars, instructeurs of revalidatiecentra. En toch werken we heel veel samen!  We kijken gewoon geval per geval wat nodig en het meest handig is. Het paard en de eigenaar bepaald, ook hier gaat deze vlieger weer op.

 

WEDSTRIJDASSISTENTIE

Wel bieden graag hulp op een manier dat meerdere mensen uit onze regio daar iets aan hebben. Bijvoorbeeld assistentie op diverse wedstrijden in onze regio. Dit doen we niet uit "marketingoverwegingen", maar we vinden het heel leuk en belangrijk dat deze wedstrijden er in onze regio zijn en blijven.

Alhoewel we assistentie altijd moeten zien te combineren met onze eigen weekendspoeddiensten, aanvullende cursusdata en eigen paardenliefhebberij, lukt het ieder jaar weer er toch te kunnen zijn. Ieder jaar staan we bijvoorbeeld op de crosswedstrijd in het Amsterdamse bos, op de SGW Lisse, de menwedstrijd Spaarnwoude en op de harddraverij in Lisse en Hillegom. En deze opsomming laat gelijk al zien hoe veelzijdig de paardensport wordt beoefend in onze regio!

 

LEZINGEN

In samenwerking organiseren we veelal in de wintermaanden voorlichtingsavonden voor onze relaties. Daar komen zeer diverse onderwerpen aan bod. Onderwerpen zoals EHBO, kreupelheden, weiland, wonden, ziektes, maagzweren enzovoorts.