Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Samenwerken

 

GEEN NAMEN ?

Natuurlijk is zeer regelmatig voor behandeling van een paard, samenwerking vanuit meerdere disciplines en/of organisaties wenselijk. We zien tegenwoordig veel samenwerkingsverbanden, tussen specifieke disciplines/organisaties: "Voor X verwijzen wij u altijd door naar Y, voor A werken we samen met meneer B" enz. Bij ons staan geen verwijzingen op deze pagina. Geen namen van hoefsmeden, zadelmakers, trainers, therapeuten, verzekeraars, instructeurs of revalidatiecentra.

Wat eigenaren moeten weten is dat bij dit soort verwijzingen vaker na- dan voordelen naar binnen sluipen. Wij vinden dit heel fout, omdat de daadwerkelijke behoefte van de patient altijd centraal moet staan. Een kwalitatief goede samenwerking hoeft wat ons betreft ook niet gelimiteerd te zijn, tot enige namen. Daarom dus een algehele afwezigheid van namen op deze pagina. Daarentegen beschikken we wel over enthousiasme, om met heel veel partijen paardgericht samen te werken zonder iemand ten onrechte naar achteren te gaan duwen.

 

BREDE INTERESSE

We voeren een breed pakket aan dienstverlening. De reden is niet dat we ons verveelden als arts en voortdurend naar extra neveninkomsten moesten zoeken, de reden is brede interesse in goede zorg voor het paard en de voorkeur bij problemen, zijn behoeften snel en goed in kaart te krijgen. Het is echter zeker niet zo, dat we alle activiteiten rondom het paard naar ons toe willen trekken, onze dagen worden dan echt te kort.

 

MARKETING

Streven naar naamsbekendheid vinden wij niet de meest zinnige besteding van budget. We doen niet mee aan reclame, geven geen geld uit aan zoekfunctiemarketing, doen geen doelgroepmarketing richting topsport, drukken geen dure brochures, betalen geen jaarlijkse contributies aan allerlei overzichtsites om daar naar boven te komen enz. We verkeren gelukkig inmiddels al heel lang in de luxe positie, dat dit helemaal niet nodig is.

 

WEDSTRIJDASSISTENTIE

Wel geven we heel graag hulp, waar meerdere mensen iets aan hebben. Zoals assistentie op diverse wedstrijden in onze regio! Ook dit hoeven we niet te doen "voor de marketing", wel vinden we het echt heel leuk en belangrijk, dat deze wedstrijden er in onze regio zijn en ze er hopelijk ook gaan blijven. Alhoewel we assistentie altijd moeten zien te combineren met onze eigen weekendspoeddiensten, aanvullende cursusdata en eigen paardenliefhebberij, lukt het ieder jaar weer het te regelen.

Ieder jaar staan we bijvoorbeeld op de jaarlijkse crosswedstrijd in het Amsterdamse bos en SGW Lisse, op de menwedstrijd Spaarnwoude en op de harddraverij in Lisse en Hillegom. Deze opsomming laat gelijk al zien, hoe veelzijdig de paardensport wordt beoefend in onze regio!

 

VOORLICHTING

Naast de voorlichting bij bezoeken, organiseren we in de winter altijd enige voorlichtingsavonden, met diverse onderwerpen, die voor iedereen met interesse in het onderwerp toegankelijk zijn. Altijd in de wintermaanden, in de zomer is het natuurlijk voor iederen beter om niet naar informatieavonden in drukke kantines te gaan.