Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Bonpard bestelformulier


BONPARD EXTRA AANDACHT

Bonpard is ontwikkeld door Anneke Hallebeek en is gericht op paarden met extra behoeften, zoals ouderdom, speciaal dieet, spiervorming enz. Het is zuiver en goed samengesteld voer. De samenstelling en bewaking van de kwaliteit ligt in handen van Anneke Hallebeek, zij officieel veterinair specialist in paardenvoeding. Om er voor te zorgen dat de kwaliteit van het voer of het supplement in praktijk zo goed mogelijk werk kan neerzetten, is het uitsluitend verkrijgbaar via paardenartsen. Wij volgden de voedingsopleidingen bij Anneke voor normale paarden en probleempaarden, veel parate kennis over voeding en goede schema's op maat maken, speelt een belangrijke rol in ons werk.

 

RELATIEF SCHERPE PRIJS

Onze ervaring is dat bij diverse problemen, een rantsoen met extra slim samengesteld voer, echt een belangrijke rol kan spelen. Daarom hanteren we als praktijk graag zeer scherpe prijzen hanteren voor het voer van Bonpard, zo dat er dan geen onnodige drempel is. 

Eventuele informatie over de soorten voer of resistance of forage supplementen, is te vinden op de site van Bonpard.

 

HERHAALBESTELLING


Via onderstaand formulier kan een herhaalbestelling geplaatst worden. We verwerken de formulieren tijdens het spreekuur (ma-vrij 8 tot 9 uur). U ontvangt na het eerstvolgende spreekuur een berichtje via SMS op uw mobiel, wanneer het voer of het supplement op de praktijk voor u klaar gelegd is. U kunt het daarna op ieder moment van de dag op halen.

Bonpard bestelformulier

* Velden met een * zijn verplicht