Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Bonpard bestelformulier


BONPARD EXTRA AANDACHT

Bonpard is ontwikkeld door Anneke Hallebeek. Zij is officieel veterinair specialist in paardenvoeding. 

De exacte samenstelling en bewaking van de kwaliteit ligt in handen van Anneke Hallebeek en ze richt het voer zeer nauwgezet op specifieke behoeften in. Bij haar ligt dat met zekerheid in goede handen. Het voer geeft zeker mooie hulp bij bepaalde problemen.  

Om er voor te zorgen dat het voer terecht komt bij de juiste paarden, is het uitsluitend verkrijgbaar via paardenartsen.

Eventuele informatie over de soorten voer of resistance supplement of forage supplementen, is te vinden op de site van Bonpard.

 

RELATIEF SCHERPE PRIJS

Onze ervaring is dat bij diverse problemen, een rantsoen met extra slim samengesteld voer, echt een belangrijke rol kan spelen. Daarom hanteren we als praktijk graag zeer scherpe prijzen voor het voer van Bonpard, zo er dan geen onnodige drempel is, herstel te stimuleren via deze exact samengestelde voeding. 
 

HERHAALBESTELLING


Via onderstaand formulier kan een herhaalbestelling geplaatst worden. We verwerken de formulieren tijdens het spreekuur (ma-vrij 8 tot 9 uur). U ontvangt na het eerstvolgende spreekuur een berichtje via mail, wanneer het voer of het supplement op de praktijk voor u klaar gelegd is. U kunt het daarna op ieder moment van de dag op halen.

We letten goed op de houdbaarheidsdatum van dit voer. Je kunt dus meerdere zakken ineens bestellen, dan is makkelijker met op halen.

Bonpard bestelformulier

* Velden met een * zijn verplicht