Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Spoedhulp goed geregeld

 

SPOEDHULP NEMEN WE SERIEUS

Als de nood aan de man is, is goede kwaliteit in de spoedhulp belangrijk en soms zelfs doorslaggevend voor het paard. Wij nemen daarom de volgende maatregelen:

 

1. ONZE WERKREGIO HOUDEN WE BEPERKT

We houden onze werkregio bewust beperkt, deze ligt ruwweg tussen Castrictum tot en met Lisse/Noordwijk en vanaf de Noordzeekust tot aan Abcoude. Wij kiezen als praktijk zeer bewust voor een relatief kleinere werkregio, dit geeft ons doorgaans de mogelijkheid ook op drukkere dagen de vaart erin te houden.  

 

2. KWALITEITBEWAKING EN INTERN OVERLEG

We geven spoedhulp niet zomaar uit handen aan een andere praktijk en doen er alles aan om de kwaliteit van deze hulp altijd goed op niveau te hebben. We hebben ook ALTIJD één van onze eigen paardenartsen aan het werk, in de avonden en nachten sturen we dus niet opeens de koeien- of kattendokter langs. Bij bijzondere problemen overleggen collega's de aanpak met elkaar.


3. BIJ DRUKTE HEBBEN AANGESLOTEN PAARDENEIGENAREN PRIORITEIT

We vinden het geen enkel probleem om bij spontane problemen of extreme drukte in een buurpraktijk, spoedgevallen van andere praktijken over te nemen en iedereen te helpen bij problemen met een paard. Maar let er aub op, dat u aangesloten bent bij een artsenpraktijk die spoedhulp normaal wel serieus neemt. Bij drukte en vergelijkbare problemen, gaan de bij ons aangesloten relaties uiteraard voor.

 

 

 

 

BEREIKBAARHEID

Zet het spoednummer in uw telefoon, want ervaring leert dat spoed zich echt op zeer onverwachte momenten kan voordoen, als u bijvoorbeeld niet op stal staat maar ergens midden in het bos waar geen internetverbinding is.
We hebben bijna overal goede ontvangst, maar mocht het voorkomen dat we ergens problemen hebben, spreek dan altijd gelijk onze voicemail in. Wij houden deze namelijk voortdurend in de gaten en bellen u dan terug.

TWIJFEL

Bij het ontstaan van twijfel of een probleem hulp nodig heeft, kunt u ons altijd even bellen voor overleg. Er zijn geen kosten aan verbonden en het is voor ons ook prettig te weten wat er in de dienst eventueel nog op ons af komt.