Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Spoedhulp goed geregeld

 

SPOEDHULP NEMEN WE SERIEUS

Als de nood aan de man is, is goede kwaliteit in de spoedhulp belangrijk, soms zelfs doorslaggevend voor het paard. Wij namen daarom de volgende maatregelen:

 

1. ONZE WERKREGIO HOUDEN WE BEPERKT

We houden onze werkregio bewust heel beperkt, deze ligt ruwweg tussen Castrictum tot en met Lisse/Noordwijk en tussen de Noordzeekust tot Abcoude. Wij kozen als praktijk zeer bewust voor een relatief kleinere werkregio, doorgaans geeft dit ons de mogelijkheid ook op drukkere dagen de snelheid onder controle te kunnen houden.  

 

2. KWALITEITBEWAKING EN INTERN OVERLEG

We geven spoedhulp niet zomaar uit handen aan een andere praktijk en doen er alles aan, om de kwaliteit van deze hulp altijd goed op niveau te hebben. We hebben ook ALTIJD een paardenarts aan het werk, in de avonden en nachten sturen we dus niet opeens de koeien- of kattendokter langs. Bij bijzondere problemen, overleggen collega's de aanpak met elkaar.


3. BIJ DRUKTE HEBBEN AANGESLOTEN PAARDENEIGENAREN PRIORITEIT

We vinden het geen enkel probleem om bij spontane problemen of extreme drukte in een buurpraktijk, spoedgevallen van andere praktijken over te nemen en iedereen te helpen bij problemen met een paard. Maar let er aub op, dat u aangesloten bent bij een artsenpraktijk, die spoedhulp wel normaal serieus neemt. Bij drukte en vergelijkbare problemen, gaan de bij ons aangesloten relaties uiteraard voor.

 

 

 

 

BEREIKBAARHEID

Zet het spoednummer in uw telefoon, want ervaring leert dat spoed zich echt op zeer onverwachte momenten kan voor doen, als u bijvoorbeeld niet op stal staat, maar ergens midden in het bos waar geen verbinding is, of paniek op de A10 enz. 

We hebben bijna overal goede verbinding, maar mocht het voorkomen dat we ergens problemen hebben, spreek dan altijd gelijk onze voicemail in. Wij houden hem dan namelijk voortdurend in de gaten en bellen u dan terug.

 

TWIJFEL

Bij het ontstaan van twijfel of een probleem hulp nodig heeft, kunt u ons altijd even bellen voor overleg. Er zijn geen kosten aan verbonden en het is voor ons ook prettig te weten, wat er in de dienst eventueel nog op ons af komt.