Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Vacature paardenarts

21 februari 2024
Vacature paardenarts

Gezocht: Een enthousiaste paardenarts

We hebben een vacature voor een paardenarts voor 30 uur per week, hiernaast komen nog goed betaalde diensten.

Zowel ervaren als niet-ervaren paardenartsen kunnen reageren.

Onze praktijklocatie ligt in Zwaanshoek. Dit klink niet erg dynamisch, eerder als een soort uithoek! In werkelijkheid ligt het heel mooi centraal in de randstad, dichtbij de leukste steden, mooi strand, duinen, meren enzovoort. Kortom, een van de leukste hoekjes in Nederland.

Je gaat samenwerken met zeer ervaren en gemotiveerde paardenartsen. Ons team bestaat nu uit 5 erkend paardendierenartsen en 2 assistentes. Het juiste teamgevoel is bij ons volop aanwezig. Dat maakt dat je er nooit alleen voor staat.

We investeren veel in apparatuur en aanvullende expertise en hebben alle focus op praktische progressie voor eigenaren. Kwaliteit in het werk is bij ons sleutelwoord. We werken in de 1e, maar ook veel in de 2e lijn. Ons totale pakket dienstverlening maakt, dat je verdere ontwikkeling als practicus niet snel stil hoeft komen te staan.

Je kunt qua inhoud en werk alle kanten op. Ben je nog niet zo ervaren dan zul je de vruchten plukken van het feit dat er ook gedurende de dag en tijdens diensten voortdurend ruimte voor overleg en hulp in de buurt is. Ook voor ervaren dierenartsen geldt dat we weer verdere scholing niet als plicht zien maar wel als logisch gevolg van enthousiasme voor dit mooie beroep. Alle eventuele aanvullende uren en overeengekomen nascholingen worden uiteraard vergoed.

We hebben een eigen, efficiënt ingerichte spoeddienst voor eigen klanten. Inmiddels komt dienst neer op 1 avonddienst per week en 1 weekenddienst per 4 weken. De omtrek van onze werkregio hielden we al jarenlang bewust beperkt. Naast goede dienstvergoeding maken korte reistijden en fijne clientèle dienst prima behapbaar.

Ons cliëntenbestand is de afgelopen jaren gegroeid met heel verschillende typen paardeneigenaren. Het is geen toeval dat deze groep eigenaren beschikken over fijne en normale omgangsvormen. Zij vormen nu een belangrijk onderdeel van de prettige arbeidsomstandigheden.

Last but not least. We zijn geen onderdeel van een keten. Dat betekent hele korte lijnen en als we in iets willen investeren kan dat snel geregeld zijn. Uiteraard volgen we de CAO.

Kortom, we bieden alle ingrediënten om het beroep paardenarts op een kundige en prettige manier uit te kunnen gaan oefenen.

Interesse? Mail dan je cv naar hanscoster@live.com. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Hans Coster, 06-53386825.