Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Medicijnen ophalen / mest brengen

MEDICIJNEN OPHALEN

EERST EVEN BELLEN OF MAILEN

Wilt u dezelfde dag medicijnen op halen, dan is eerst even bellen op het spreekuur tussen 8-9 uur, erg handig. Of even een mail sturen.

Zo kunnen we verzorgen, dat u nooit langere tijd op ons hoeft te wachten. Paardenartsen en de assistente zijn na het spreekuur vaak bezig met andere patienten en kunnen dan niet altijd gelijk ook direct dingen voor onverwachte bezoekers regelen.

Medicijnen kunnen veelal verzonden worden of worden direct voor u klaargelegd in "het medicijnenkastje". Voor sommige medicijnen geldt dat wij gecontroleerd moeten hebben of het paspoort voor het paard is afgetekend voor niet-consumptie en dit ook geregistreerd moet staan in ons syteem. Is dit niet het geval, dan dient dit nog even plaats te vinden en regelen we daar even samen een geschikt moment voor.

Is dit geregeld, dan kunt u medicijnen ook 's avonds en in het weekend ophalen, mocht dat prettiger uitkomen.

 

MEST BRENGEN

OOK EERST EVEN BELLEN OF MAILEN

Mest per post doen we niet aan, want te lang te warm kan de kwaliteit van het onderzoek fors verlagen. Wilt u mest brengen voor wormonderzoek, bel of mail dan ook even van te voren. Zo weten we dat en hoeveel mest er in totaal komt. Geef mest liever af bij de assistentie, zodat de mest gelijk de koeling in kan.

 

WAAR IS DIT MEDICIJNENKASTJE?

Last but not least, als u voor het eerst komt.

Rijdt u langs het woonhuis naar achteren dan ziet u aan uw linkerhand een rond hekwerk met een rode beukenhaag er omheen (de harde volte). Direct aan dit ronde hek, in de rode beukenhaag, hangt het medicijnkastje.