Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Wachtboxen

 

GEBRUIK VAN WACHTBOXEN

Het is mogelijk uw paard al eerder te brengen en in een van onze wachtboxen te stallen. Het paard kan 's morgens al gebracht worden maar bijvoorbeeld ook al een dag van tevoren. Laat het ons wel vooraf weten.

De boxen uitkomend op het parkeerterrein zijn onze ruime wacht/patientboxen. Het paard staat niet alleen maar heeft, aan de andere kant, uitzicht op privé paarden. Er zijn zowel stro als vlasboxen beschikbaar.
We voeren vier keer per dag, het voer is Bonpard en uiteraard een goede kwaliteit hooi. Voor korte tijd is op eigen krachtvoer blijven vaak beter dan abrupt van voer veranderen. Neem eigen voer graag wel in een afgedekte bak/emmer mee.

Wij nemen op de kliniek in principe geen zieke paarden op, wel staan er af en toe paarden met lichte koliek, met bepaalde wonden of paarden die moeten vasten in verband met een komend maagonderzoek.

 

BEZOEKTIJDEN EN GEBRUIK FACILITEITEN

De bezoektijden zijn heel flexibel. Ook 's avonds of in het weekend, kunt u gewoon bij uw paard komen kijken. Gebruik van de fasciliteiten zoals rijbaan enz. kan ook, maar wel graag in overleg.