Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Gebruik van wachtboxen

 

GEBRUIK VAN WACHTBOXEN

Het is mogelijk het paard al iets eerder te brengen en in een van onze wachtboxen te stallen. Het paard kan dan vroeg in de ochtend gebracht worden maar bijvoorbeeld ook al een dag van te voren. Laat het ons wel vooraf weten.

De boxen aan de kant van de harde volte, zijn onze ruime wacht/patientboxen. Het paard staat niet alleen maar heeft, op enige afstand, uitzicht op prive paarden. Er zijn stro en vlasboxen beschikbaar. We voeren vier keer per dag. Het voer is Bonpard en uiteraard goede kwaliteit hooi. Voor korte tijd is op eigen krachtvoer vaak beter dan abrupt van voer veranderen. Neem eigen voer graag wel in afgedekt bakje mee.

 

PATIENT LANGER OP STAL

Wij nemen op onze praktijk geen zieke paarden ter obervatie op, wel staan er af en toe paarden met koliek, met bepaalde wonden, paarden die moeten vasten, paarden die nog op de echo moeten enzovoorts.

 

BEZOEKTIJDEN EN GEBRUIK FACILITEITEN

De bezoektijden zijn heel flexibel. Ook 's avonds of in het weekend, kunt u gewoon bij uw paard komen kijken. Gebruik van de fasciliteiten zoals rijbaan enz. kan ook, maar wel graag in overleg.