Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Gebruik van wachtboxen

 

GEMAK DOOR WACHTBOXEN

Het is mogelijk uw paard voor een onderzoek al eerder te brengen en in een van onze wachtboxen te stallen. Bijvoorbeeld eerder in de ochtend of een dag voor het onderzoek. Dat kan soms een stuk rust en gemak geven. Als we meerdere behandelingen moeten doen, kan opname voor meerdere dagen ook de kosten flink drukken.

Om diverse redenen kan gebruik van de wachtboxen veel gemak geven.

 

MULTI INZETBARE BOXEN

De wachtboxen gebruiken we als paarden die te onrustig wachten in de trailer. Paarden die niet met hoge zekerheid gelijk laden kunnen ook een dagje eerder gebracht. We gebruiken boxen ook voor paarden die bij kreupelheidsonderzoek of iets zwaardere gebitsbehandelingen een dagje langer blijven. Paarden op die bijvoorbeeld moeten vasten in verband met een komend maagonderzoek of paarden die meerdere infusen nodig hebben of hele forse wonden hebben nemen we ook op. Er is uiteraard camerabewaking mogelijk.

Wij nemen op onze kliniek geen paarden met overige ziekten op. Wellicht ten overvloede, maar wil je bij twijfel thuis het paard controleren of het koortsvrij is, voordat het op transport gaat?

De boxen die u gelijk ziet bij het parkeerterrein zijn onze ruime wacht/patientboxen. Er zijn stro of vlasboxen.

 

HOE REGELEN WE HET VOEREN?

Er uiteraard een goede kwaliteit hooi. We voeren vier keer per dag goed hooi. Aanvullend voeren we Bonpard.

Voor korte tijd is op eigen voer blijven echter vaak beter. Eigen voer graag in een afgedekte bak/emmertje mee. Ivm dieet enz eigen hooi of kuil mee kan ook, dan graag in hooinetten dan hangen wij deze op.

Vergeet het paspoort niet en eventuele medicijnen die het paard krijgt.


 

BEZOEKTIJDEN EN GEBRUIK FACILITEITEN

Staat het paard hier iets langer op stal, dan mag u bij onze praktijk altijd komen kijken naar uw paard, wanneer u dat wilt. Gebruik van de paddock is in overleg.

Ook in de avonden of in het weekend, kunt u gewoon uw paard bezoeken en beweging geven.