Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Wachtboxen

 

GEBRUIK VAN WACHTBOXEN

Het is mogelijk uw paard voor een onderzoek al eerder te brengen en in een van onze wachtboxen te stallen. Bijvoorbeeld eerder in de ochtend of een dag voor het onderzoek. Om diverse redenen kan dat soms meer gemak geven.

Laat het ons natuurlijk wel even vooraf weten.

De boxen die u gelijk ziet bij het parkeerterrein zijn onze ruime wacht/patientboxen. Er zijn stro of vlasboxen. Er uiteraard een goede kwaliteit hooi. We voeren vier keer per dag, aanvullend op hooi voeren we Bonpard. Voor korte tijd is op eigen voer blijven echter vaak beter.

Neem eigen voer graag wel in een goed afgedekte bak/emmer mee.

De wachtboxen zijn bestemd voor paarden voor kreupelheidsonderzoek/keuring of iets zwaardere gebitsbehandelingen of paarden die bijvoorbeeld moeten vasten in verband met een komend maagonderzoek of paarden met lichte koliek. Soms staan paarden er iets langer, omdat het bijvoorbeeld efficienter is bij een wond die we iedere dag moeten behandelen als het paard bij ons staat.

Wij nemen op onze kliniek geen paarden met overige ziekten op.

 

BEZOEKTIJDEN EN GEBRUIK FACILITEITEN

U kunt altijd komen kijken naar uw paard, wanneer u dat wilt.

Ook in de avonden of in het weekend, kunt u gewoon uw paard komen verzorgen. 

Even lekker stappen in rijbaan en longeercircel is uiteraard ook altijd mogelijk. Als er andere paarden in rijden, dan in verband met onderlinge veiligheid, graag eerst even overleg.