Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Vacature Paardenarts Randstad

17 juli 2021

Wegens groei van onze zeer goed geoutilleerde 100% paardenpraktijk zijn we op zoek naar een paardenarts voor 24-30 uur per week. Zowel ervaren als niet-ervaren paardenartsen kunnen reageren.

Ons team bestaat nu uit 4 zeer ervaren erkend paardendierenartsen en 2 assistentes. Het juiste teamgevoel is bij ons volop aanwezig en dat maakt het werk extra leuk.

Het telefonisch spreekuur doen we altijd in de ochtend met twee of drie artsen samen. Maar ook gedurende de dag is er veel overleg en begeleiding mogelijk, ook tijdens diensten.

We werken in de 1e, maar ook erg veel in de 2e lijn en beschikken over veel aanvullende apparatuur en aanvullende expertise. Dat maakt dat er echt veel te leren valt ! Je ontwikkeling als praktisch werkend arts hoeft nooit stil te staan.

Nascholing tot Erkend Paardenarts zien wij niet als plicht maar als logisch gevolg van enthousiasme voor je beroep. Onze praktijk volgt uiteraard de CAO. Eventuele aanvullende uren, overeengekomen nascholingen worden uiteraard altijd vergoed.

We werken vanuit Zwaanshoek. Dit klink niet erg dynamisch, eerder als een soort uithoek. In werkelijkheid is dit dorpje goed aan te rijden en ligt het heel mooi centraal in de randstad, dichtbij natuur en steden met veel uitgaansgelegenheid, veel leuke horeca, mooi strand enzovoorts.

De diensten worden door onze eigen praktijk verzorgd. Het komt dan neer op 1 avonddienst per week en 1 weekenddienst per 4 weken. De omtrek van onze werkregio houden we al jarenlang bewust beperkt, zo blijven de reistijden tijdens de dienst prima behapbaar.

Liefde is vooral mooi, als het van twee kanten komt. Deze hoofdregel verloren we nooit uit het oog. Dat betekent, dat ons cliëntenbestand inmiddels vol met heel verschillende, maar vooral hele leuke paardeneigenaren zit.

Nog meer informatie over de praktijk is te vinden onze site. Op de teampagina kun je een verdere indruk krijgen van ons ervaren en professionele team dat dan last but not least ook heel gezellig en betrokken is.

We hebben alle ingrediënten bij elkaar, om het beroep paardenarts met veel plezier in werk en privé, uit te gaan oefenen.  

Interesse? Mail dan je cv naar hanscoster@live.com. Heb je nog vragen, neem dan contact op met Hans Coster, 06-53386825.

De ingangsdatum van de vacature kan in overleg bepaald worden.