Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Vacature Paardenarts Randstad

17 juli 2021

Wegens groei van onze zeer goed geoutilleerde 100% paardenartsenpraktijk zijn we op zoek naar een paardenarts voor 24-30 uur per week.

Het team bestaat nu uit 4 zeer ervaren erkend paardendierenartsen en 2 assistentes. Bij ons houdt iedereen het lekker lang vol, kijk maar op onze teampagina.

Het telefonisch spreekuur doen we altijd met twee of drie artsen samen. Maar ook gedurende de dag is er veel overleg en begeleiding mogelijk, ook tijdens diensten. Je komt er dus bepaald niet alleen voor te staan.

Als praktijk doen we veel 1e, maar ook erg veel 2e lijns werk. We beschikken over veel aanvullende apparatuur en de aanvullende expertise, wat maakt dat er veel te leren valt. Je ontwikkeling als praktisch werkend arts hoeft nooit stil te staan. Nascholing tot Erkend Paardenarts zien wij niet als plicht maar als logisch gevolg van enthousiasme voor het vak. Onze praktijk volgt uiteraard de CAO. Eventuele aanvullende uren, overeengekomen nascholingen worden uiteraard altijd vergoed.

We werken vanuit Zwaanshoek. Dit klink niet erg dynamisch, eerder als een soort uithoek. In werkelijkheid ligt het heel mooi centraal in de randstad, dichtbij steden met veel uitgaansgelegenheid maar ook veel natuur, horeca, de leukste strandtentjes enzovoorts.

De diensten worden door onze eigen praktijk verzorgd. Het komt dan neer op 1 avonddienst per week en 1 weekenddienst per 4 weken. Onze werkregio houden we al jarenlang bewust beperkt, dus tijdens de dienst zijn patienten niet heel ver weg.

De mooiste liefde komt natuurlijk altijd van twee kanten. Deze hoofdregel verloren wij nooit uit het oog. Dat betekent ook, dat ons clientenbestand inmiddels vol met heel verschillende, maar vooral hele leuke paardeneigenaren zit.

Kortom, we hebben letterlijk alle ingredienten al voor je verzameld, om echt te gaan genieten van het mooie paardenartsenvak.

Interesse? Mail dan even je cv naar info@paardendokters.nl. De ingangsdatum van de vacature kan in overleg bepaald worden.