Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Keuze mobiel of naar praktijklocatie?

 

MOBIEL OF KLINIEK

In het verleden gebeurde 2e lijns werk, waarbij we meer apparatuur gebruiken, alleen op onze kliniek. Er was meer scheiding tussen kliniek en stalwerk. Nu vloeit dat mooier door elkaar.

Veel apparatuur is inmiddels ook mobiel. We beschikken over uitgebreide en kwalitatief goede mobiele scopie,- echo,- en röntgenapparatuur. Dat is natuurlijk heel handig op het moment dat een paard niet kan reizen. Of bijvoorbeeld alleen even een controle echo moet.

Indien de omstandigheden op stal het niet toelaten of in die specifieke situaties dat mobiel werken de kwaliteit van dienstverlening in de weg staat, werken we liever op onze goed ingerichte kliniek. Zo zijn bepaalde rug/halsfoto's met mobiele apparatuur minder goed te maken of kan er de noodzaak zijn voor gebruik van een stand omdat een paard tijdens een behandeling echt stil moet blijven staan. Bij uitgebreide onderzoeken werken we meestal ook nog op de praktijk, omdat onze faciliteiten daar nu eenmaal optimaal voor ingericht zijn.

Uiteraard overleggen we de mogelijkheden met u. We hebben in dit menu per type apparatuur al vast beschreven wat de opties zijn.

 

 

Kliniekgebouw in Zwaanshoek Keuze mobiel of naar praktijklocatie?
Uitgebreid ingerichte mobiele kliniek Keuze mobiel of naar praktijklocatie?