Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Gebruik van wachtboxen

 

MOGELIJKHEID GEBRUIK VAN WACHTBOXEN

Stel vervoer is overdag niet makkelijk te regelen, of heeft te maken met een paard dat nog plotseling angstig kan worden bij het laden of u heeft gewoon weinig tijd... dan kan het fijner werken het paard al iets eerder te brengen en in een van onze wachtboxen te stallen.

Dat kan vroeg in de ochtend maar bijvoorbeeld ook een dag van te voren, wat het beste schikt.

De boxen aan de kant van de harde volte, zijn zeer ruime wacht/patientboxen. Het paard staat niet alleen maar heeft, op enige afstand, uitzicht op prive paarden.

 

PATIENT LANGER OP STAL

Wij nemen op onze praktijk nooit zieke paarden ter obervatie op, wel staan er af en toe paarden met koliek, met bepaalde wonden, paarden die moeten vasten, paarden die nog op de echo moeten enzovoorts.

Er zijn stro en vlasboxen beschikbaar.

Wij voeren Bonpard, maar voor korte tijd is op eigen voer vaak beter dan abrupt van voer veranderen. Neem eigen voer graag wel in afgedekt bakje mee.

 

BEZOEKTIJDEN EN GEBRUIK FACILITEITEN

Indien een paard meerdere dagen achter elkaar behandeld moet worden, dan zijn de bezoektijden flexibel. Ook 's avonds of in het weekend, kunt u gewoon bij ons gewoon bij uw paard komen kijken, wanneer dat u uitkomt. Gebruik van de faciliteiten is in overleg.