Close Menu
Spoed? Bel 06 55 37 00 00 Op spoednummer geen APP/SMS (doorgeschakeld)
Geen spoed? Bel dan tijdens spreekuur
Ma t/m vr van 8.00 - 9.00 uur: 0252-534340

Bonpard bestelformulier

 

Bonpard is bijzonder zuiver en goed samengesteld voer, voor paarden met extra behoeften. Eventuele informatie over de soorten voer of resistance of forage supplementen, is te vinden op de site van Bonpard. De samenstelling en bewaking van de kwaliteit ligt in handen van Anneke Hallebeek, zij officieel veterinair specialist in voeding. We houden ons ook door het volgen van haar opleidingen, terdege op de hoogte van alle meer algemene ontwikkelingen in het gebied van het voeren van paarden.

Om ervoor te zorgen dat de kwaliteit van het voer of het supplement in praktijk zo goed mogelijk werk kan neerzetten, is het uitsluitend verkrijgbaar via paardenartsen.

Staat uw paard via onze praktijk op speciaal Bonpard  (voorheen Sanequi) voer of een supplement, dan geniet u van het feit dat onze praktijk relatief scherpe prijzen heeft neergezet voor dit voer. Onze ervaring is dat bij diverse problemen, een rantsoen met extra goed samengesteld voer, een belangrijke rol kan spelen.


Via onderstaand formulier kan een herhaalbestelling geplaatst worden. We verwerken de formulieren tijdens het spreekuur (ma-vrij 8 tot 9 uur). U ontvangt na het eerstvolgende spreekuur een berichtje via SMS op uw mobiel, wanneer het voer of het supplement op de praktijk voor u klaar ligt.

Bonpard bestelformulier

* Velden met een * zijn verplicht